Контактирајте нас
Тел: + 86-21-65473192
Факс: + 86-21-65954562
Мобилни: +8615800752472
Е-маил: рисса@схпрема.цом
Веб: ввв.цохесивебандаге-схпрема.цом

Хладно не ткани кохезивни завој

Опис производа То је хладно неплетено кохезивно заво које обезбеђује до 3 сата ослобађања од топлоте, бола и упале повезане са повредом, боловима, стањима, угриза и алергијским реакцијама. Расхладни састојци: дестилована вода, медицински алкохол, етанол, мента, борнеол ...

Опис производа

То је хладно неплетено кохезивно заво које пружа до 3 сата ослобађања хлађења од врућине, бола и упале повезане са повредом, брадама, стањима, угриза и алергијским реакцијама.

Расхладни састојци: дестилована вода, медицински алкохол, етанол, мента, борнеол

Хладно неплетено кохезивно завојем

Хладно неплетено кохезивно завојем


Хладно кохезивни завој

Хладно кохезивни завој


Хлађење кохезивног завоја

Хлађење кохезивног завоја

Карактеристике:

Инстантно олакшање хлађења

Једноставна ручна суза

Селф адхерент

Није потребно хладјење

Смањује бол и отицање

Охлади се сатима


Упутство за употребу:

Приликом наношења завоја не превлачите са превише компресије. За најбоље резултате завијте два или три пута око погођеног подручја. Ухватите горњу ивицу с оба палца и сузите са брзим кретањем напред и назад. Чувати преостали ролни у торби за зипове. Поставите усправно на хладно сухо место далеко од сунчеве светлости.


Опрез:

Само за спољну употребу. Заштитите погодено подручје пре наношења завоја. Избегавати контакт са очима. Чувајте ван домашаја деце како бисте избегли случајно гутање. Ако се прогута, одмах се обратите Центру за контролу тровања. Немојте користити завој током трудноће. Прекините употребу ако се јавља изпуштање, црвенило или свраб. Обратите се свом лекару ако иритација и даље постоји.


Hot Tags: хладно неткани кохезивни завој, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, цијена, за продају
Istraga